B&B De Lorijn heeft twee verschillende studio-appartementen. Eén op de begane grond en één op de eerste verdieping van het bescheiden complex op het eigen terrein van eigenaren Ton en Joke de Lorijn. Beide verblijven hebben een eigen opgang en badkamer. Meer kamerfaciliteiten en kamerprijzen vindt u op de pagina over de grijze en de blauwe kamer.

Ons adres
U vindt B&B De Lorijn op de Aa 11, 6923 BJ Groessen. Navigatiesystemen weten het goed te vinden. Mocht u twijfelen: u rijdt inderdaad een doodlopende weg in. Aan het einde van deze weg vindt u B&B De Lorijn.

Parkeren
Logeert in onze bed and breakfast dan kunt u uw auto of motor gratis naast het complex op ons eigen privéterrein parkeren.

Inchecken
We heten u graag welkom tussen 13:00u – 19:00u. Laat u ons weten wanneer wij u kunnen verwachten? Let wel: De kamer is voor u beschikbaar vanaf 13:00u. Wanneer u eerder komt kunt u eventueel uw bagage alvast bij ons achterlaten, maar de kamer nog niet in. Wilt u gegarandeerd eerder gebruik maken van uw kamer of later uitchecken, gelieve dan een extra dag te boeken.

Uitchecken
Om uiterlijk 11:00u op de dag van vertrek dient u het studio-appartement te verlaten, zodat wij deze gereed kunnen maken voor de volgende gasten.

Ontbijt
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij mogelijk. Gelieve dit vooraf of bij de boeking aan ons door te geven.

Wifi
In de B&B kunt u gratis gebruik maken van de wifi-verbinding.

Fietsen
De omgeving leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. U mag uiteraard uw eigen fietsen meebrengen. Maar bij B&B De Lorijn kunt u ook (elektrische) fietsen huren. 

Coronamaatregelen
Wij houden de geldende RIVM-maatregelen nauwlettend in de gaten en handelen altijd conform de geldende regels. Contactloos verblijven is mogelijk bij B&B De Lorijn.