Ga naar homepage Over B&B De Lorijn Bed and Breakfast De Lorijn Contact Bed and Breakfast De Lorijn
Over B&B De Lorijn

Ligging
Het landelijk gelegen B&B De Lorijn heeft twee gastenverblijven die zich bevinden in een bescheiden complex gelegen op het woonerf van Ton en Joke de Lorijn. Het woonerf ligt in de weilanden van de Liemers, een streek in de provincie Gelderland. De circa 1 hectare tot-park-omgetoverd-weiland grond van B&B De Lorijn ligt nabij Zevenaar in het dorp Groessen in de gemeente Duiven onder de rook van de stad Arnhem.

Voor natuurliefhebbers
B&B De Lorijn biedt u rust en ruimte. Op het landgoed van B&B De Lorijn kunt u heerlijk toeven in allerlei hofjes en hoekjes, beschut en in de vrije natuur. Op deze unieke plek zijn er in de vroege uren wel eens vossen en herten gespot.

Wandelen & Winkelen
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u lekker uit eten of winkelen dan bent u zo in bewoonde wereld.

Het gastenverblijf
Bij minder goed weer kunt u schuilen in uw privé-verblijf met comfort en luxe. U kunt kiezen voor een overnachting op de begane grond of op eerste verdieping van het complex. Beide hebben een eigen ingang naar uw studio met een royaal 2-persoonsbed, een zithoek en luxe badkamer met douche.

Bed & Breakfast
Gastheer Ton en gastvrouw Joke heten u graag welkom, of u nu een nacht of een hele week verblijft in B&B De Lorijn. Dagelijks wordt u verrast met een uitgebreid ontbijt bestaande uit verse streekproducten en eigen gemaakt brood.

Meer informatie
Neemt u vrijblijvend contact op mocht u meer willen weten of bekijk onze pagina op BedandBreakfast.nl